avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Masurilor de aparare impotriva incendiilor
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Masurilor de aparare impotriva incendiilor

Buna ziua.
Care este cadrul legal in care se prevede modul de a organiza o camera tehnica( de ex: camera serverelor), din punct de vedere al masurilor de aparare impotriva incendiilor.
Ce dotari ar trebui sa contina?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AniBunicelu , utilizator 10:25, 15 Martie 2017
Studiati Legea psi nr. 307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare si Normele generale de aplicare a legii, aprobate prin Ordinul MAI nr. 163/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare. Actele normative le gasiti pe internet.
Organizarea camerei serverelor trebuie sa sa faca in baza unui proiect tehnic intocmit de o firma autorizata care prin proiect trebuie sa aiba in vedere normativele de proiectare din domeniul respectiv de activitate.
Multumesc! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norme psi salon frizerie dorintabirta dorintabirta Bună ziua Vă rog să îmi spuneți care sunt actele pe care trebuie să le dețină un angajator și să le prezinte reprezentanților ISU în cadrul unui ... (vezi toată discuția)
Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)
Pot tine butelii de gaz langa butelii oxigen ? - depozitare butelii de gaze sub presiune. marian1101 marian1101 Buna seara, pot tine in acelasi tarc cu un perete din tabla despartitor sau fara perete si butelii gaz si butelii oxigen? activitatea este desfasurata in ... (vezi toată discuția)