avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Norme PSI salon frizerie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Norme PSI salon frizerie

Bună ziua

Vă rog să îmi spuneți care sunt actele pe care trebuie să le dețină un angajator și să le prezinte reprezentanților ISU în cadrul unui control pe linie de PSI, în cazul unui salon de frizerie, cu o suprafață de aprox. 20 mp., amenajat în spațiul unui apartament. Este nevoie de întocmirea Planului de evacuare?
De menționat faptul că angajatorul este și proprietarul apartamentului, dar și singurul angajat.

Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 12:17, 5 Mai 2017
Va trebui sa studiati Legea psi nr. 307/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare in special art.19-22 si sa va conformati acestor prevederi.
Pentru planul de evacuare trebuie sa aveti in vedere, in special, art.22
Actele necesare se regasesc in legea 307/2006 si in normele se aplicare OMAI 163/2007. Va trebui sa apelati la o firma autorizata care sa vi le intocmeasca.
Nu este obligatoriu sa apelati la o firma autorizata daca sunteti in masura sa realizati singur toate cerintele legale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii + medicina muncii tiroid tiroid Buna ziua, Am infiintat un punct de lucru intr-o cladire de birouri cu 4 etaje si 20 biouri de 30-40mp pe etaj. Cladirea are hidranti, extinctoare si ... (vezi toată discuția)
Trusa sanitara pfa fara angajati MariaAlexandra92 MariaAlexandra92 Buna ziua! Sunt pe punctul de a deschide un salon de coafura in care voi functiona ca si PFA, voi lucra doar eu, nu voi avea angajati. In cazul acesta mai am ... (vezi toată discuția)
Autorizatie securitate incendiu Ioana Catalina Pipirigeanu Nechita Ioana Catalina Pipirigeanu Nechita Buna ziua, Pentru un depozit cu o suprafata utila de 2700mp construit inainte de 1992 este necesara Autorizatia de securitate la incendiu? Din cate am ... (vezi toată discuția)