avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat înseamnă 2 ani și 10 luni
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat înseamnă 2 ani și 10 luni

Soțul meu a primit pedeapsa de 2 ani și 10 luni de închisoare cu executare si este si recidivist pt conducere fără permis și numere expirate.are dreptul la eliberare condiționată si la cat timp? iese si la muncă....avem un copil de o lună jumătatea,nu îl ajută cu nimic să iasă mai repede?
Cel mai recent răspuns: Raysa1986 , utilizator 16:12, 14 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Am mai fost informată că se poate gratia ca intretinator de familie dacă are în întreținere un copil cu vârsta până în 5 ani.este adevărat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea conditionata Andreescuu Andreescuu Buna ziua, Unchiul meu a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare, pentru conducere cu permisul suspendat. In acest moment a executat 5 luni din ... (vezi toată discuția)
Condamnare la locul de munca - posibilitati, recidivist, trafic de droguri, apel wadafac wadafac Buna ziua, La varsta de 19 ani am primit o pedeapsa de 10 luni de inchisoare cu suspendare pentru furt. Dupa 2 ani am fost condamnat la 7 ani de ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns pentru o sentinta definitiva ellya5 ellya5 Buna seara, Cumnatul meu a fost prins sub influenta bauturilor alcoolice la volan, i s-a retin permisul , s-a intormit dosar penal, a facut plangere ca nu i ... (vezi toată discuția)