avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Client resedinta Belgia
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Client resedinta Belgia

buna ziua!
daca o persoana isi face societate in romania dar are resedinta in belgia plateste la statul belgian ceva impozite pt faptul ca are societatea in Romania?:(
Cel mai recent răspuns: teocriscom , utilizator 17:21, 14 Martie 2017
pentru activitatea din Romania plateste in Romania
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Seconded employee agreement ramiha ramiha Buna ziua, Mi s-a ivit o oportunitate de a lucra la o firma din Belgia si am inteles de la potentialul angajator ca taxele ar fi mai mici cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Copil cu dubla cetatenie claudia40 claudia40 Buna ziua Am urmatoarea situatie: 1. sunt casatorita cu un cetatean belgian 2. deocamdata locuim in Romania, deci eu inca nu am rezidenta in Belgia 3. ... (vezi toată discuția)
Evitare dubla impozitare belgia al0207ex al0207ex Buna ziua, Sunt reprezentantul unui ONG,inregistrat in Romania, detasat in Belgia.Venitul il am exclusiv in Romania,unde platesc toate taxele ,impozitele. ... (vezi toată discuția)