avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie

SE POATE CONTRIBUI LA PENSIE-LUNAR,NUMAI PT VECHIME-fara asig.medicala,somaj,etc?DACA ,DA ATUNCI CE CUANTUM!VA MULTUMESC.DEASEMENI AS DORI SA VA INTREB:DACA STAGIUL MILITAR -1980...1981,STAGIUL NORMAL 1 AN SI 4 LUNI,ESTE PUS LA VECHIME IN MUNCA,AVAND IN VEDERE CA IN MOMENTUL INCORPORARII NU ERAM INCADRAT IN MUNCA.AM TERMINAT LICEUL VARA ,IAR IN IARNA ANUL URMATOR AM FOST INCORPORAT.
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2017
zuz56, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 21:35, 14 Martie 2017
Puteti incheia un contract de asigurare cu casa de pensii. Cred ca se plateste 250 lei / luna.
Acum se plateste 288 lei / luna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare limita de varsta mihaidtru mihaidtru Buna ziua, Am mai pus intrebari pe acest forum acum un an si am fost foarte multumit si lamurit la data respectiva de raspunsurile clare, pe inteles si ... (vezi toată discuția)
Ajutor adeverinta pensie mirel98 mirel98 Buna ziua,va rog sa ma ajutati in lamurirea unor probleme legate de vechime in campul muncii si calculul punctului de pensie: ... (vezi toată discuția)
Stagiul de cotizare pentru pensie de stat caesara7 caesara7 Buna ziua, In urma cu cateva zile, tatal meu a fost disponibilizat de la serviciu .Are varsta de 60 de ani si vechime in campul muncii de 40 de ani si 10 ... (vezi toată discuția)