avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

Daca o femeie gravida se afla in concediu prenatal aceasta mai beneficiaa de cei 20% crestere salariala sau pe perioada concediului prenatal se suspenda contractul individual de munca si pierde cresterea salariala ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 14 Martie 2017
Daca aceasta majorare intervine ca urmare a unei noi prevederi legislative, drept cuvenit in baza contractului colectiv de munca aplicabil, data stabilita in urma unei negocieri, da, poate beneficia.
Pe durata concediului de maternitate , raportul de munca este suspendat.

Majorarea salariala la care faceti referire vi se va acorda la incetarea supendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere disciplinara in concediu prenatal MateiMadalina MateiMadalina Avand in vedere faptul ca sunt angajata pe perioada nedeterminata si ma aflu de 30 de zile in concediu prenatal,pot fi concediata(fara vreo legatura cu starea ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contractul de munca pe perioada determinata costinana costinana Buna!Va rog mult sa ma lamuriti cu o problema.Sunt insarcinata in luna a 3-a iar contractul meu de munca se incheie in data de 20.10.2015.As dori sa stiu in ... (vezi toată discuția)
Mariri salariale in timpul concediului prenatal oana123456 oana123456 Buna ziua, Voi intra in concediu prenatal in luna aprilie 2016. In mai 2016 in cadrul companiei se ofera mariri salariale. Pot beneficia si eu de aceste ... (vezi toată discuția)