avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Înșelăciune?- contract prestari servicii nerespectat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Înșelăciune?- contract prestari servicii nerespectat

Buna ziua, am găsit un anunț pe olx cu o firma care face scări din lemn (Câmpina), i-am contactat și le-am virat in cont din contul nostru aproape jumătate din suma. Au venit ne-au luat măsuri și a rămas ca vin sa monteze scara, urmând a face o anexa la contract pentru a le da restul de bani in 2 rate. De o luna ne tot amâna ca vor veni următoarea săptămâna având alte urgente, însă de o săptămâna nu mai răspund la telefon. Azi i-am sunat de pe un alt nr de telefon și a răspuns imediat. L-am rugat sa-mi spună ce se întâmpla și când vin sa ne monteze scara și a zis ca revine in jumătate de ora. Bineînțeles ca de atunci (ora 12) nu mai raspunde la telefon. Doresc sa știu care sunt pașii pe care trebuie sa-i fac pentru a recupera banii. Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:24, 15 Martie 2017
Nu o vad ca inselaciune, opinez ca la instanta civila gasiti rezolvarea.
Au emis factura? In baza carui document ati efectuat plata? Daca plata s-a efecutat in baza unei facturi proforme sau a unei comenzi, aveti posibilitatea sa ii actionati in instanta pentru recuperarea sumei achitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieri am facut o mare greseala. am gasit un anunt pe olx cu un ... mariuspisica28 mariuspisica28 Ieri am facut o mare greseala. Am gasit un anunt pe olx cu un telefon si era din alt oras. Tipii mi-au spus ca sunt firma, mai exact bsg amanet si nu pot ... (vezi toată discuția)
Am fost inselat pe olx. ce este de facut? claudiu911 claudiu911 Buna ziua! In urma cu o lnuna am apelat la serviciile unui individ de pe OLX. Aveam o tableta cu ecranul fisurat si nu am gasit un service local care sa se ... (vezi toată discuția)
O factura emisa de o firma dar cu cont de persoana fizica basanti basanti Buna ziua In urma contactarii unei firme ce comercializeaza lemne de foc,m-am inteles la telefon cu persoana de contact sa-mi livreze 50msteri lemn de ... (vezi toată discuția)