avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... omfp 2632/2016
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

omfp 2632/2016

Buna seara! As dori sa aflu mai multe informatii legate de acest ordin si nu stiu de unde sa le obtin, va rog sa ma ajutati cu mai multe detalii, este obligata o institutie publica sa semneze protocolul pt patrimven sau este optional, pt ca nu rezulta de nicaieri aceasta obligativitate, l-am citit si nu reiese acest lucru, este optional sau obligatoriu, as dori mai multe informatii
multumesc
Ultima modificare: Marți, 14 Martie 2017
buiavasi, utilizator
Cel mai recent răspuns: buiavasi , utilizator 18:21, 14 Martie 2017
Vedeti acest link
[ link extern ]
Multumesc frumos , din cate am inteles eu accesul unei institutii la acest program se face motivat deci nu este obligatoriu.Am inteles corect?
multumesc
Autoritățile și instituțiile publice vor solicita motivat accesul la serviciile PatrimVen. Motivările sunt analizate de ANAF și, odată ce accesul a fost agreat, instituția publică va desemna persoanele, maxim două, cu rol de administrator de interoperabilitate.
Multumesc am inteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omfp nr.2632/2016 buiavasi buiavasi As dori sa aflu mai multe informatii despre acest ordin , este obligata o institutie publica sa semneze protocolul de aderare pt sistemul patrimven sau este ... (vezi toată discuția)
Certificat digital pentru schimbul de informatii (patrimven) roxanaraveca roxanaraveca Este nevoie de certificat digital pentru schimbul de informatii dintre anaf si primarii (PATRIMVEN)? Multumesc! (vezi toată discuția)
Transparenta decizionala mihaeladenisa mihaeladenisa In urma unei solicitari scrise,in nume propriu, catre o anumita institutie publica(judeteana) in legatura cu o informatie care imi era f. necesara si care se ... (vezi toată discuția)