avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate de gradul 2
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate de gradul 2

Am fost pensionara an 2015 cu gradual de invaliditate de gradul 2 am antrebat la casa pensiei pe persoana care mia antocmit dosarul daca mai am dreptul sa muncesc an spania 10 ore pe saptamana cu contract de Munca si mia zis ca nu ma afectada cu nimic pe 5 ianuarie am trimis por comisia medica informe medice din spania .Am primit decizia azi ca mi se suspenda pensia cu data de 1 febroarie 2017 si mi pune motivul as vrea sa stiu daca e din causa ca am lucrat 9 luni cu contract de 2 ore an spania.An momentul de fata nu mai lucrez ca mi sa agravat problemele de sanatate . Daca mi sa suspendat pensia pe motivul acuesta ce pot sa fac sa o recuperez?
Cel mai recent răspuns: fani39.ung@gmail.com , utilizator 23:48, 14 Martie 2017
Stie cineva sa ma lamureasca daca pierd pensia? Sant nelamurita ptr ce mia suspendat pensia ca an decizia nu pune motivul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Izaura1969 Izaura1969 Sant operată pe coloana sant în medical pana pe data de 16-06-2020.Doresc sa știu dacă după data mai sus menționată pot întra în șomaj tehnic de 75%. ... (vezi toată discuția)
Pensie gradul 3 de invaliditate Izaura1969 Izaura1969 Sant în medical după operația pe coloana pana pe data de 14-06-2020. Azi mia venit plicul cu gradul 3 de invaliditate de când se începe plata pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie baciuflorentina baciuflorentina sotul meu are varsta de 53 de ani si este pensionat gr II fara drept de munca. vrem sa stim daca perioada de pensionare pt invaliditate, se considera vechime ... (vezi toată discuția)