avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie gradul 3 de invaliditate
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie gradul 3 de invaliditate

Sant în medical după operația pe coloana pana pe data de 14-06-2020. Azi mia venit plicul cu gradul 3 de invaliditate de când se începe plata pensiei gradul 3 de invaliditate cu data de 13-04-2020 sau după ce se termina medicalul după operația de coloană.
Cel mai recent răspuns: Izaura1969 , utilizator 12:56, 5 Iunie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 263/2010
At.104
(3)În funcție de elementele specifice fiecărei categorii de pensie, pensiile se acordă și de la o altă dată, după cum urmează:
a) de la data încetării plății indemnizației pentru incapacitate temporară de muncă......

Nu mai înțeleg nimic casa de pensi de invaliditate spune ca angajatorul trebuia să-mi întrerupă concediul medical pe care îl am în urma operației de coloana sau după ce se termina medicalul. Și sa mi se pună în aplicare decizia medicala de invaliditate g3. cu drept de munca 4 ore de la comisie cu data de 17-06-2020 după terminarea concediului. medical. ȘI din data de 17-06-2020 sa întru în drepturi. Ce fel de act adițional îmi trebuie de la angajator cu ce articol de lege trebuie să-mi facă actul și ce trebuie sa conțină. acel act care sant articolele de lege pe care trebuie sa le conțină actul adițional și cum trebuie sa arate acel act. adițional pe care trebuie să-l depun la casa de pensi să-mi calculeze pensia de Invaliditate mai sus menționată. Cum arata acel act model. și ce trebuie sa conțină fiecare îmi spune alta varianta. Aștept un răspuns mai clar dacă se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic Izaura1969 Izaura1969 Sant operată pe coloana sant în medical pana pe data de 16-06-2020.Doresc sa știu dacă după data mai sus menționată pot întra în șomaj tehnic de 75%. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua a-și dori sa știu dacă angajatorul îmi poate acorda ... Mantescu Mantescu Bună ziua a-și dori sa știu dacă angajatorul îmi poate acorda cele 2 zile pt investigatii medicale. Sant pensionata ,am pensie de invaliditate ... (vezi toată discuția)
Am o decizie medicala pe caz de boala grad 3 de invaliditate ... Izaura1969 Izaura1969 Am o decizie medicala pe caz de boala grad 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore pe un an. Dacă pe 07-04-2021 se expiră decizia și mi se ia gradul și ... (vezi toată discuția)