Am o decizie medicala pe caz de boala grad 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore pe un an. Dacă pe 07-04-2021 se expiră decizia și mi se ia gradul și nu mai primesc în continuare acest grad ce se întâmplă cu locul de munca. Angajatorul mă poate da afara sau pot continua mai departe cu un alt contract încheiat de angajator pe un program de 8 ore cum lucram înainte de a obține acest grad de invaliditate. După această dată pot să-mi iau concediul de odihna neefectuat sau trebuie să-l iau înainte de expirarea contractului pana pe data de 07-04-2021. Cu ce articol de lege mi se desface contractul de munca dacă nu mai obțin continuitate la decizia de invaliditate. Mai trebuie să primesc acel preaviz de 20 de zile sau începând cu data de 08-04-2021 îmi încetează contractul. Acele 20 de zile de preaviz trebuie să le prestez. Țin să mentionez ca înainte de pensia de invaliditate aveam contract pe perioada nedeterminată. Angajatorul mă poate da afara fără a-mi mai încheia un alt contract confir cărei legi.