avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am pensie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am pensie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore încheiat ...

Am pensie de invaliditate gradul 3 cu drept de munca 4 ore încheiat act adițional pe un an conform deciziei medicale pe perioada determinata. Ce se întâmplă dacă comisia de incapacitate de munca nu-mi mai prelungește decizia angajatorul mă poate da afara sau îmi poate face un alt contract pe perioada nedeterminata. 07-04-2021 se expiră și decizia și contractul de munca pe un an conform deciziei de capacitate de munca. Îmi poate da preaviz sau îmi poate desface contractul cu acordul ambelor părți sau ma va pune să-mi dau demisia. Am și un certificat de handicap pe o perioada de 2 ani prelungit acum în februarie pe 2 ani tot gradul 3.Astept un răspuns ce poate face angajatorul în situația asta.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:50, 22 Februarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va desfasurati activitatea in baza unui nou c.i.m. sau in baza celui vechi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o decizie medicala pe caz de boala grad 3 de invaliditate ... Izaura1969 Izaura1969 Am o decizie medicala pe caz de boala grad 3 de invaliditate cu drept de munca 4 ore pe un an. Dacă pe 07-04-2021 se expiră decizia și mi se ia gradul și ... (vezi toată discuția)
Buna seara am o problema și nu știu cum să o rezolv. sunt ... Mantescu Mantescu Buna seara am o problema și nu știu cum să o rezolv. Sânt angajata din 2008 cu contract pe perioada nedeterminata. Din 2020 am o pensie de boala eliberată ... (vezi toată discuția)
Act aditional al contractului individual de munca stefancbh stefancbh Buna Lucrez de 1 an si 5 luni in aceeasi firma. Am inceput cu un contract determinat pe 3 luni dupa care mi-a fost prelungit pe o perioada de 6 luni, iar mai ... (vezi toată discuția)