avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua a-și dori sa știu dacă angajatorul îmi ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua a-și dori sa știu dacă angajatorul îmi poate acorda ...

Bună ziua a-și dori sa știu dacă angajatorul îmi poate acorda cele 2 zile pt investigatii medicale. Sant pensionata ,am pensie de invaliditate revizuibila din 2 în 2 ani și certificat de incadrare în grad de handicap gradul 3 mediu.Doresc sa știu dacă ma incadrez la cele 2 zile libere. De câte ori trebuie sa merg la anumite investigatii angajatorul îmi spune ca trebuie sa îmi iau zile din concediul de odihna. Țin sa menționez ca conform celor menționate mai sus conform actelor medicale am contract de munca cu 4 ore cu act adițional care mi se face din 2 în 2 ani conform deciziei medicale. Doresc sa știu la care articol de lege îmi da acest drept. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Mantescu , utilizator 12:13, 20 Noiembrie 2024
Momentan nu este adoptata legea .. Senatul a fost primul for legislativ sesizat în acest caz. Documentul merge acum la Camera Deputaţilor pentru votul final.
Mulțumesc. O zi minunata va doresc.

Cornel Vasile a scris:

Momentan nu este adoptata legea .. Senatul a fost primul for legislativ sesizat în acest caz. Documentul merge acum la Camera Deputaţilor pentru votul final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am o problema și nu știu cum să o rezolv. sunt ... Mantescu Mantescu Buna seara am o problema și nu știu cum să o rezolv. Sânt angajata din 2008 cu contract pe perioada nedeterminata. Din 2020 am o pensie de boala eliberată ... (vezi toată discuția)
Reevaluare dosar ionutzul ionutzul Sunt pensionar pe caz de boala si benificiez de pensie de limita de varsta.Am iesit la pensie in 2002.Am fost instiintat ca nu mai este valabil certificatul de ... (vezi toată discuția)
Grad de invaliditate 3 -> co suplimentar? Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Am angajat un domn cu grad de invaliditate 3, cu drept de lucru 4 ore/zi. Trebuie sa ii acord minim 3 zile de concediu de odihna in plus, ca ... (vezi toată discuția)