Bună ziua a-și dori sa știu dacă angajatorul îmi poate acorda cele 2 zile pt investigatii medicale. Sant pensionata ,am pensie de invaliditate revizuibila din 2 în 2 ani și certificat de incadrare în grad de handicap gradul 3 mediu.Doresc sa știu dacă ma incadrez la cele 2 zile libere. De câte ori trebuie sa merg la anumite investigatii angajatorul îmi spune ca trebuie sa îmi iau zile din concediul de odihna. Țin sa menționez ca conform celor menționate mai sus conform actelor medicale am contract de munca cu 4 ore cu act adițional care mi se face din 2 în 2 ani conform deciziei medicale. Doresc sa știu la care articol de lege îmi da acest drept. Mulțumesc anticipat.
Momentan nu este adoptata legea .. Senatul a fost primul for legislativ sesizat în acest caz. Documentul merge acum la Camera Deputaţilor pentru votul final.
Momentan nu este adoptata legea .. Senatul a fost primul for legislativ sesizat în acest caz. Documentul merge acum la Camera Deputaţilor pentru votul final.
Reevaluare dosar
ionutzul
Sunt pensionar pe caz de boala si benificiez de pensie de limita de varsta.Am iesit la pensie in 2002.Am fost instiintat ca nu mai este valabil certificatul de ... (vezi toată discuția)