avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Funcționarea unui SRL fără acordul Asociatiei de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Funcționarea unui SRL fără acordul Asociatiei de proprietari.

Cum trebuie sa acționeze legal Asociația de proprietari pentru încetarea activității unui srl care funcționează legal intr-un apartament de 20 ani?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:32, 15 Martie 2017
Existenta S.R.L. afecteaza activitatea asociatiei de proprietari? Verificati inainte - poate acum 20 de ani si-a obtinut acordul pt infiintare.
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Care este motivul pentru care asociatia de proprietari intentioneaza sa solicite intreruperea activitatii persoanei juridice ?
Daca asociatia de proprietari detine probe rezonabile prin care sa demonstreze ca activitatea persoanei juridice cauzeaza prejudicii,poate promova actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreruperea furnizarii apei Bebe mic Bebe mic Are voie vecina sa imi intrerupa apa chiar daca sa reparat tot ? (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari aqua regia aqua regia Am si eu o intrebare legata de demonstrarea inexistentei unei asociatii de proprietari. Cui ma pot adresa pentru a face asta? (vezi toată discuția)
Probleme locatari morfeorenato morfeorenato Buna seara! Pe scurt avem pe scara 3 familii care fac tot posibilul sa ne opreasca in a realiza lucrari de reabilitare. In acest moment avem probleme la subsol ... (vezi toată discuția)