avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Am si eu o intrebare legata de demonstrarea inexistentei unei asociatii de proprietari. Cui ma pot adresa pentru a face asta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:58, 25 Iunie 2020
Ce vreți sa obțineți?
Pentru verificare puteti sa va adresati atat instantei de judecata pentru a constata daca a fost infiintata persoana juridica respectiva si concomitent la serviciul specializat din primarie
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Cei de pe forum care nu avem tangenta cu speta,nu avem de unde sa cunoastem aspecte ,elemente pe care dv le cunoasteti dar nu le comunicati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Organizare adunare generala doctorATU doctorATU Locuiesc intr-un complex rezidential unde Dezvoltatorul controleaza Asociatia prin oamenii care s-au instalat acolo imediat dupa infiintarea Asociatiei. Am ... (vezi toată discuția)
Funcționarea unui srl fără acordul asociatiei de proprietari. MariaCPetrescu MariaCPetrescu Cum trebuie sa acționeze legal Asociația de proprietari pentru încetarea activității unui srl care funcționează legal intr-un apartament de 20 ani? (vezi toată discuția)
Putem dizolva o asociație de proprietari care n-are niciun sediu legal, real și actual, ne-intabulat în cartea funciară ? flory_mr flory_mr Dacă avem un sediu de Asociație (nu contează, putea fi și sediu de firmă) construit ilegal în 2010 (fără a se vota vreodată de către proprietari în ... (vezi toată discuția)