avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Două dosare penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Două dosare penale

Ce se întâmplă cu două dosare penale ne judecate petrecute la 10 luni diferență~în localități diferite prima mia sarit un copil in fata masini .nu a avut fracturi doar lovit .al doilea conducere sub influenta bouturilor alcolice ?
Este bine sa faceti tot ce puteti ca sa va fie aplicata o pedeapsa cat mai mica in ambele dosare daca veti fi trimis in judecata pentru ambele dosare ca sa nu riscati sa ajungeti la o pedeapsa cu executare.
Aveti sanse sa scapati de inchisoare.
Daca nu detaliati nu vad cum sa va spunem ceva, de exemplu, se poate dispune clasarea in ambele dosare, in primul dosar, persoana vatamata nu are peste 90 zile de ingrijiri medicale si in al doilea, sa aveti alcoolemia sub 0,80 g/l alcool pur în sânge.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa dupa consum de alcool axelcnva axelcnva Care sunt sansele sa primesc amenda administrativa in instanta in cazul in care am avut alcoolemie 0,67 in aer si 1,18 in sange ? (vezi toată discuția)
Dosar penal alcoolemie la volan georgegeo2014 georgegeo2014 Am avut permisul suspendat pe o perioada de o luna de zile (pt staionare la semafor pe linia de tramvai). Apoi la 3 sapt am condus sub influenta alcoolului ... (vezi toată discuția)