avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1013 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incadrare grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incadrare grad handicap

Buna ziua
As vrea sa aflu si eu daca se poate incadra cineva in grad handicap cu afectiunile oftalmologice hipermetropie medie, presbiopie si cataracta infantila. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 12:42, 15 Martie 2017
Comisia de specialitate face incadrarea in grad de handicap. Este destul de dificil si incorect sa ne dam cu parerea atata vreme cat nu suntem medici de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soția mea are glaucom și este operată de cataracta la ochiul ... Dobre Radu Dobre Radu Soția mea are glaucom și este operată de cataracta la ochiul drept iar săptămâna asta se operează și la ochiul stâng tot de cataracta. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Încadrare în grad de handicap roland62 roland62 Am avut de la varsta de 10 ani astigmatism miopic, tratat cu ochelari corespunzatori, care au evoluat de la -2 la -9. In anul 2012 am fost diagnosticat cu ... (vezi toată discuția)