avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt Market
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt Market

Acum 3 luni am fost fără sa vreau complice la un furt din magazin, la ieșire obiectele in valoare de 200 de RON au fost predate, la paznici, deci prejudiciul a fost recuperat. După aceea am fost duși la secție pentru declarații unde am recunoscut amândoi fapta iar inițial ni sa spus ca o sa fim sunați după Crăciun, de atunci a trecut 3 luni și nu am fost sunați nici unu, este vreo posibilitate ca sa nu fie aplicată o amenda administrativă trecând atata timp? La ce ma pot aștepta pe viitor??
~ Conținut șters la cerere ~
Am fost la secție și spunea ca trebuie numele polițistului pe care eu nu îl mai știu, exista un termen anume in care poliția trebuie sa rezolve acel dosar și eu trebuie sa fiu sesizat cu privire la el?
Nu exista un termen, dar in niciun caz sa nu va asteptati la amenda administrativa, acesta era posibila in reglementarea anterioara a codurilor, in situatia in care se constata ca fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni.
In acest moment va puteti astepta la o solutie de renuntare la urmarire penala sau sa fiti trimis in judecata.
Daca aveti antecedente mai mult ca sigur veti fi trimis in judecata. Dar veti fi anuntat din timp de catre organele judiciare.
Nu am antecedente penale... și dacă se va da renunțare la urmărirea penală mai iau amenda administrativă?

Alte discuții în legătură

Furt din magazin- amenda administrativa? elena0318 elena0318 acum 2 luni jumatate eu si inca o persoana am fost la un magazin de haine > de unde am sustras o pereche de blugi de 35 d lei...vanzatoarea nea prins > si a ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin martensftw martensftw Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pt punere in circulatie a unui vehicul neimatriculat omuverde3d omuverde3d Buna ziua, Am intampinat o problema conducand cu numerele provizorii si asigurarea expirata un autovehicul. A fost inaintat un dosar catre Parchet pe baza ... (vezi toată discuția)