Acum 3 luni am fost fără sa vreau complice la un furt din magazin, la ieșire obiectele in valoare de 200 de RON au fost predate, la paznici, deci prejudiciul a fost recuperat. După aceea am fost duși la secție pentru declarații unde am recunoscut amândoi fapta iar inițial ni sa spus ca o sa fim sunați după Crăciun, de atunci a trecut 3 luni și nu am fost sunați nici unu, este vreo posibilitate ca sa nu fie aplicată o amenda administrativă trecând atata timp? La ce ma pot aștepta pe viitor??
Am fost la secție și spunea ca trebuie numele polițistului pe care eu nu îl mai știu, exista un termen anume in care poliția trebuie sa rezolve acel dosar și eu trebuie sa fiu sesizat cu privire la el?
Nu exista un termen, dar in niciun caz sa nu va asteptati la amenda administrativa, acesta era posibila in reglementarea anterioara a codurilor, in situatia in care se constata ca fapta nu prezinta pericolul social al unei infractiuni.
In acest moment va puteti astepta la o solutie de renuntare la urmarire penala sau sa fiti trimis in judecata.
Furt hipermaket
belle30
buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)