avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt Market
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt Market

Acum 3 luni am fost fără sa vreau complice la un furt din magazin, la ieșire obiectele in valoare de 200 de RON au fost predate, la paznici, deci prejudiciul a fost recuperat. După aceea am fost duși la secție pentru declarații unde am recunoscut amândoi fapta iar inițial ni sa spus ca o sa fim sunați după Crăciun, de atunci a trecut 3 luni și nu am fost sunați nici unu, este vreo posibilitate ca sa nu fie aplicată o amenda administrativă trecând atata timp? La ce ma pot aștepta pe viitor??
In caz ca eu voi plăti acele cheltuieli și celălalt nu, pe mine ma poate afecta cu ceva?
daca dvs veti platiti cheltuielile de judecata si celalalt nu, nu va afecteaza cu nimic.

Vor fi in jur de cateva sute de lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin- amenda administrativa? elena0318 elena0318 acum 2 luni jumatate eu si inca o persoana am fost la un magazin de haine > de unde am sustras o pereche de blugi de 35 d lei...vanzatoarea nea prins > si a ... (vezi toată discuția)
Furt din magazine. ce se întâmplă când e comis de un minor? Costicla589 Costicla589 Buna.Am nevoie si eu de un sfat..cu trei zile in urma am intrat in kaufland dupa niste cumparaturi. Fiind in sectia de produse electronice am observat o boxa ... (vezi toată discuția)
Furt hipermaket belle30 belle30 buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)