avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat 19 ani
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat 19 ani

Actul de identitate va expira la împlinirea vârstei de 19 ani. De asemenea trebuie sa aibă loc si schimbarea de domiciliu într-un imobil trecut pe numele tatălui. Este necesară prezenta acestuia sau se poate prezenta numai copia legalizata a buletinului tatălui?
Ce alte documente mai trebuie procurate?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:59, 15 Martie 2017
Buna ziua,
Pentru schimbarea C.I. ului sunt necesare:
1. Actul de identitate

2. Certificatul de naştere (copie xerox şi original)
3 certificatul de casatorie (daca e cazul) (copie xerox si original)
4. Documentul cu care se face dovada adresei de domiciliu - (copie xerox și original, inclusiv de pe P.V. de predare primire):
Cand proprietarul imobilului este altul decat persoana care-si schimba C.I., la biroul pentru depunerea actelor se va prezenta si PROPRIETARUlL personal avand asupra sa C.I si copie de pe C.I.
Mulțumesc
Daca tatal dvs. nu se poate prezenta cu dvs. la serv. de evidenta, poate da o declaratie ca va primeste in spatiu la notarul public, daca este in tara, ori la ambasada daca se afla in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit ... Alexandra Frîncu Alexandra Frîncu Buna ziua! Mi-am facut buletinul in anul 2013, cand am implinit varsta de 14 ani, el avand valabilitate pana anul acesta, la final de septembrie. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere roman pt copil nascut in strainatate monikadiana monikadiana Eu si sotul meu ne-am casatorit in Italia insa nu am inregistrat certificatul de casatorie in Romania iar acum avem si un bebelus.Problema e ca sotul meu e ... (vezi toată discuția)
Acte necesare eliberare buletin , cand titularul este casatorit si divortat in spania betty_dumy betty_dumy buna ziua. Cumnata mea ( eu sunt imputernicita sa umblu ptr eliberarea buletinului) sa casatorit,a nascut si divortat in Spania fara sa anunte ambasada la ... (vezi toată discuția)