avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Facultate absolvita în 1998
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Facultate absolvita în 1998

Buna ziua,

Am urmat cursurile facultăţii de drept , intre anii 1993-1998, nu mi-am dat licenţa doar în anul 2013.
Întrebarea mea este dacă cei 4,5 ani de studii superioare sunt considerate studii de lunga durata şi cel mai important, dacă aceste studii se echivalează cu masterul, deoarece studiile efectiv le-am finalizat - conform foii matricole in anul 1998 ?
Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: galgo , utilizator 13:14, 15 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare de lunga durata eve22 eve22 an terminat anul acesta cursurile facultatii de ecologie bucuresti ( 3 ani ) am luat si diploma de licenta, vreau sa stiu in ce clasa sunt in cea de studii ... (vezi toată discuția)
Cum introduc in cartea de munca studiile superioare make45 make45 Am lucrat la BCR pana in martie 2013 cand am fost disponibilizat si am luat salarii compensatorii. In perioada 2005 – 2010 am fact studii superioare de ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau nu ? lavinia-daria lavinia-daria In anul 2013 am absolvit Colegiul Economic (studii superioare de scurta durata) in cadrul unei facultati de stat. In acest an am solicitat unei facultati ... (vezi toată discuția)