avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cum introduc in cartea de munca studiile superioare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cum introduc in cartea de munca studiile superioare

Am lucrat la BCR pana in martie 2013 cand am fost disponibilizat si am luat salarii compensatorii.
In perioada 2005 – 2010 am fact studii superioare de licenta trei ani si masterat doi ani (masterat la cursuri de zi ) .
In cartea de munca aceste studii (licenta si masterat ) nu sunt trecute.
Cum as putea sa fac sa mi se inregistreze aceste studii in cartea de munca ?
Mentionez ca am 64 ani si sunt la pensie anticipata
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Octombrie 2018
make45, utilizator
Cel mai recent răspuns: make45 , utilizator 16:21, 14 Octombrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In carnetul de munca nu se mai fac inscrieri de la data de 01.01.2011.
Perioada de studii superioare se valorifica la pensia limita de varsta daca nu se suprapune cu alte perioade in care s-a realizat stagiu de cotizare.
Am inteles ca pentru fiecare an de facultate se va acorda ceva din punctul de pensie
acest răspuns util
Buna seara,
Daca ati facut facultatea la zi atunci mergeti la facultate si luati o adeverinta in acest sens.
La pensie depuneti la casa de pensii acea adeverinta si copie de pe diploma si foaia matricola.
Licenta - la seral
Numai pe diploma de masterat scrie forma zi
acest răspuns util
In prezent, facultatea nu vi se va lua in considerare , la cumularea de stagiu de cotizare.

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am 61 ani si 34 ani vechime.se sau in considerate studiile ... ioan dragomir ioan dragomir Buna ziua.Am 61 ani si 34 ani vechime.Se sau in considerate studiile superioare (5ani) pentru a iesi la pensive anticipat? (vezi toată discuția)
Carte de munca-inca o intrebare durusoctavia durusoctavia Pentru anii de facultate am obtinut concediu fara plata pentru studii superioare (adeverinte emise de inspectoratul scolar). Acesti ani trebuie operati in ... (vezi toată discuția)
Dupa ce va intra in vigoare legea nr. 127/2019, cum se va pune ... ingbv ingbv Dupa ce va intra in vigoare Legea nr. 127/2019, cum se va pune problema? Intrebare: Am facut facultatea la seral, intre anii 1983-1989. Am obtinut diploma de ... (vezi toată discuția)