avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa copilului meu

Buna ziua.
As dori un pic de ajutor, unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa cuiva?. De foarte mult timp tot incerc sa gasesc o solutie sa-mi vad fetita iar acum aflu prin intermediul facebook-ului ca s-ar fi mutat, stiu doar orasul. Eu sunt o persoana cu handicap si nu pot sa ma deplasez sau sa vorbesc, singura solutie e sa ii trimit cate o scrisoare, dar acum aflu ca nu am unde.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: arhip_bogdan2002 , utilizator 13:44, 19 Martie 2017
Buna ziua,
Daca fata dumneavoastra nu a vrut sa va dea noua adresa dar doriti sa tineti legatura cu ea va trebui sa va adresati DIRECTIEI PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE str. Obcina Mare nr. 2, sector 6, Bucuresti cu rugamintea de a va sprijini aratand TOATE datele despre fiica dar si despre dumneavoastra si explicand motivul acestei cereri!
Va doresc succes!
Multumesc de raspuns.
Problema nu e fata problema e la fosta sotie, face orice sa ma impiedice sa am orice fel de relatie cu copilul meu, profita de faptul ca eu sunt bolnav si nu am nici o putere. Iar acum am aflat ca sta in Timisoara. Am incercat pe facebook sa vorbesc cu ea si nu m-a raspuns iar acum facebookul la inchis.Din Constanta si bolnav nu am cum sa ajung la Bucuresti la DIRECTIEI PENTRU EVIDENTA PERSOANELOR SI ADMINISTRAREA BAZELOR DE DATE, o scrisoare sau in Constanta nu am unde.
Va multumesc.
Sesizați în scris Autoritatea Tutelară care a efectuat ancheta în proces.
Sa depuneți și dovezi ca sunteți tatal.
Puteți și telefona mai intai.
Multumesc mult de raspuns.
Sunteti primul care imi dati, cred eu, un raspuns bun. Dar am o intrebare: Autoritatea Tutelara de unde, unde s-a facut la mine in Constanta sau care s-a facut la domciliul unde locuia in acel moment copilul in Strehaia sau unde locuieste acum in Timisoara, sau toate trei locuri?
O zi buna.
Ar trebui sa luati legatura cu cei din Strahaia care se pot interesa la Timisoara.
Ea insa nu si-a anuntat schimbarea de domiciliu.

Daca nu aveti hotarare cu program de vizita puteti deschide proces dar ar trebui sa stiti unde sa o citati.
La vechea adresa mai locuieste cineva, vreo ruda,acolo in Strehaia?
In caz de proces ar trebui sa apara si oricum aveti dreptul de a cunoaste unde locuieste cu minorul.Nu este legal modul in care procedeaza pentru ca se sustrage in mod ilegal.

Alte discuții în legătură

De 7 ani tot incerc sa-mi vad fetita arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 De foarte mult timp tot încerc să-mi văd fetiţa, din 2011 de când sunt divorţat am văzut-o mai puţin de o lună. Problema mea e că eu sunt o persoană ... (vezi toată discuția)
Sper ca exista ce as vrea arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 Caut o lege sau ceva in care sa zica ceva de genul: datorita sanatatii mai rele o sentinta se poate modica. De ceva timp incerc sa-mi vad copilul dar din ... (vezi toată discuția)
Reincredintare minor dupa divort de comun acord maties24 maties24 buna recent am primit sentinta de divort de comun acord care a ramas definitiva in 06.01.2014 prin care minora in varsta de 3 ani si 9 luni mi-a fost ... (vezi toată discuția)