avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... sper ca exista ce as vrea
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

sper ca exista ce as vrea

Caut o lege sau ceva in care sa zica ceva de genul: datorita sanatatii mai rele o sentinta se poate modica.
De ceva timp incerc sa-mi vad copilul dar din cauza sanatatii mele care ma tine intr-un pat nu am cum sa ma deplasez sa iau fetita la mine. La inceput puteam sa ma deplasez ca sa iau fetita la mine dar acum nu mai pot si caut o lege sau orice care ar fi util
Cel mai recent răspuns: arhip_bogdan2002 , utilizator 01:06, 14 Martie 2018
Puteti solicita modificarea programului de vizita existent in sensul aducerii minorei la domiciliul dvs .Depinde de varsta minorei ,daca locuiti in localitati diferite sau in acelasi oras,daca mai locuiti cu cineva care va poate ajuta sa ingrijiti minora etc.Incercati sa dati mai multe amanunte despre sitiatia dvs
Multumesc ca mi-ati raspuns.
Am deschis un proces unde am cerut: 1. sa o oblige pe fosta sotie sa-mi comunice orice schimbare de adresa; 2. sa o oblige sa aduca fetita la mine. la primul punct acum stiu noua adresa iar la al doilea punct pentru ca nu am adus nici un fel de dovada s-a respins, dar in decizie spune ce ar fi trebuit sa fac. eu stau in Constanta iar fosta tocmai in Timisoara iar fetita face 10 ani in vara cand normal am programul de vizita. Problema ar fi ca nu are cine sa mearga pana in Timisoara sa ia fetita si am cum sa dovedesc acest lucru dar are cine sa ma ajute la ingrijirea ei dar as mai vrea si ceva unde zice ceva de genul ca o hotarare se poate modifica daca, ca in cazul meu, sanatatea sa inrautatit, ceva de genul asta sau orice lege care sa se refere la asa ceva.
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2018
arhip_bogdan2002, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De 7 ani tot incerc sa-mi vad fetita arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 De foarte mult timp tot încerc să-mi văd fetiţa, din 2011 de când sunt divorţat am văzut-o mai puţin de o lună. Problema mea e că eu sunt o persoană ... (vezi toată discuția)
Unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa copilului meu arhip_bogdan2002 arhip_bogdan2002 Buna ziua. As dori un pic de ajutor, unde sa ma adresez sau cum pot sa aflu adresa cuiva?. De foarte mult timp tot incerc sa gasesc o solutie sa-mi vad fetita ... (vezi toată discuția)
Dreptul parintelui la vizitarea copilului Andrea Nagy Andrea Nagy Sunt divortat iar fetita a ramas sub tutela mamei.In hartiile de la tribunal ea,fosta sotie, si-a declarat adresa din buletin care e la 30 de km de oras(o ... (vezi toată discuția)