avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... concedii medicale afecteaza acordarea grupei de munca?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

concedii medicale afecteaza acordarea grupei de munca?

buna ziua!

va rog sa imi spuneti daca concediile medicale acordate anterior aprilie 2001, afecteaza acordarea grupei de munca.
in perioada 09.1972 - 10.1972 persoana respectiva a fost in concediu medical luna intreaga, iar in statul de plata nu figureaza cu venit.
in perioada 12.1973 - 01.1974 figureaza in concediu medical luna intreaga, insa la total retributii figureaza cu un venit realizat din acordarea de premii.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil dupa concediu fara plata? anidaz anidaz Buna seara . Situatia mea se prezinta in felul urmator: lucrez in invatamant cu norma intreaga de 14 ani, si ca lucrator comercial de 6 luni, cu jumatate de ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna în cazul schimbării normei de munca lylyanac lylyanac Buna seara, Ma aflu in situatia urmatoare: Am fost angajată la o societate de stat cu norma intreaga de munca pana in aprilie( CIM pe perioada ... (vezi toată discuția)
Calculul concediului prenatal dupa concediu medical Ionnella Ionnella Buna ziua, In primul rand, Hristos a inviat! Paste fericit alaturi de cei dragi! As vrea sa va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unei ... (vezi toată discuția)