avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestionar gravid
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestionar gravid

In cazul in care se desfasoara o inventariere, apar lipsuri si nereguli serioase in gestiune, gestionara anunta angajatorul ca este gravida ... mai trebuie sa semneze listele de inventariere, sa dea nota explicativa? Ce poate face in acest caz comisia de inventariere? Vorbim de finalizare inventar, blocajul a intervenit la final...
Cel mai recent răspuns: katriona , utilizator 21:27, 17 Martie 2017
Chiar daca a anuntat ca este insarcinata, acest lucru nu o exonereaza de obligatia de a-si indeplini atributiile legate de inventariere.

Listele de inventariere se semnează pe fiecare filă de către preşedintele şi membrii comisiei de inventariere si de către gestionar.

Pentru lipsurile constatate la bunuri, comisia de inventariere solicită explicaţii scrise de la persoanele care au răspunderea gestionării bunurilor.
Multumesc pentru raspuns, inainte de a da semnaturile pe liste, contabilitatea trebuia sa verifice listele de inventariere (ma refer la valori si calcule). Comisia de inventariere nu a avut la dispozitie valorile contabile. Listele au ajuns pentru verificare la contabilitate conform instructiunilor de inventariere. Acolo s-au blocat. Cu precizarea ca valorile avute la dispozitie erau neclare, denominarile nu erau facute peste tot ... prin urmare era clar ca vor fi neconcordante intre valorile din registre si valorile contabile.
Rezultatele inventarierii se stabilesc prin compararea datelor constatate faptic şi înscrise în listele de inventariere cu cele din evidenţa tehnico-operativă (fişele de magazie) şi din contabilitate.
Iar contabilitatea intarzie sa dea ce are scris in contabilitate ...
Ar trebui sesizata conducerea superioara a angajatorului.

Alte discuții în legătură

Cine are atributii ? - etape inventar /carti biblioteca + ce masuri trebuie sa se ia ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va prezint urmatoarea situatie: 1. - comisia de inventariere a inventariat doar faptic cartile din Biblioteca. 2. - in contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Inventar institutie Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)
Inventar scule firma cioky81 cioky81 Salut. Sper sa ma ajutati cu un sfat. Incerc sa fiu cat se poate de scurt.Am luat pe inventar niste truse si scule care mi-au fost furate in 2006.Azi am fost ... (vezi toată discuția)