avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestionar gravid
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestionar gravid

In cazul in care se desfasoara o inventariere, apar lipsuri si nereguli serioase in gestiune, gestionara anunta angajatorul ca este gravida ... mai trebuie sa semneze listele de inventariere, sa dea nota explicativa? Ce poate face in acest caz comisia de inventariere? Vorbim de finalizare inventar, blocajul a intervenit la final...
Cel mai recent răspuns: katriona , utilizator 21:27, 17 Martie 2017
Aveti dreptate. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are atributii ? - etape inventar /carti biblioteca + ce masuri trebuie sa se ia ? oanaportar oanaportar Hristos a inviat ! Va prezint urmatoarea situatie: 1. - comisia de inventariere a inventariat doar faptic cartile din Biblioteca. 2. - in contabilitatea ... (vezi toată discuția)
Inventar institutie Ramona24 Ramona24 Buna ziua. Cum procedam la inventarul patrimoniului unei institutii in situatia in care in contabilitate apare un numar de bucati de produse, iar faptic sunt ... (vezi toată discuția)
Inventar scule firma cioky81 cioky81 Salut. Sper sa ma ajutati cu un sfat. Incerc sa fiu cat se poate de scurt.Am luat pe inventar niste truse si scule care mi-au fost furate in 2006.Azi am fost ... (vezi toată discuția)