avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suma suplimentara suprapunere nasteri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suma suplimentara suprapunere nasteri

Buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie:
-primul copil s-a nascut pe 18.02.2015
-am optat pt CIC de 1 an
-am beneficiat de stimulent de insertie la intoarcerea la serviciu
-pe 18.09.2016 s-a nascut al doilea copil, inainte ca primul sa implineasca 2 ani

Cei de la social imi spun ca NU beneficiez de suprapunerea de drepturi, ca as fi avut dreptul doar daca se suprapunea CIC 1 cu CIC 2 , insa in normele de aplicare a OUG111/2010 este mentionat si stimulentul de insertie la situatiile de suprapunere.

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Martie 2017
adelaneagoe, utilizator
Cel mai recent răspuns: adelaneagoe , utilizator 20:37, 15 Martie 2017
Ok. Multumesc pt raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent crestere copil nicolsh nicolsh Am un copil de 1an si 8 luni si sotul beneficieaza de stimulent de insertie pana la 2 ani dar avand in vedere ca s-a nascut al doilea copil de 3 saptamani ... (vezi toată discuția)
Ccc gemeni Malex_ Malex_ Buna ziua! Am o nelamurire la care sper sa ma luminati dvs: Fiica mea sta sa nasca gemeni,este in CCC pt fiul ei de 1 an si 8 luni; -poate lua CCC ea pt unul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil - al doilea copil Claudia Tarica Claudia Tarica Buna ziua, Am o fetita de 1 an si 5 luni, al doilea copil s-a nascut anul acesta pe 15 ianuarie,vreoia sa m-i se explice cum sa procedez cu indenizatia si ... (vezi toată discuția)