avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neprelungire contract de munca Mapn in timpul CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neprelungire contract de munca Mapn in timpul CCC

Buna seara. As dorii un raspuns din partea unei persoane care este in masura sa imi raspunda, sau are o idee. Lucrez la o unitate militara si sunt in CCC, iar in aprilie fac un an de concediu din doi ani total. Anul acesta in septembrie imi expira contractul de munca care are o valabilitate de 4 ani. Unitatea nu a fost de acord sa imi acorde acest drept de a intra in CCC, dar a stiut ca nu are de ales. As vrea sa stiu ce se intampla cu CCC-ul meu daca nu mi se mai prelungeste contractul de munca de la unitatea militara!? Multumesc
Cel mai recent răspuns: maryus2y , utilizator 07:37, 17 Martie 2017
Neprelungirea duratei c.i.m. nu va afecteaza dreptul de a beneficia in continuare de CCC si indemnizatia aferenta.
In cazul in care nu se prelungeste c.i.m voi fi nevoit sa depun dosarul de CCC la DGASPC? Deoarece eu am depus dosarul la unitatea militara la care am lucrat.
Cel mai bine intrebati la AJPIS.
In regula. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt sansele sa pierd ccc daca vreau sa lucrez in strainatate cu contract de munca? maryus2y maryus2y Buna ziua. Ma poate ajuta cineva la aceasta problema. Mai am un an de CCC din doi ani si as vrea sa plec in strainatate sa lucrez acolo cu contract de munca? ... (vezi toată discuția)
Sarcina si contract pe perioada determinata clau123 clau123 Bună ziua, întrebare : contractul pe perioada determinata imi va expira pe 31 martie 2019, sunt însărcinată in luna 6, am anunțat de mult angajatorul ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal/postnatal apoi indemnizatie de somaj haller haller Buna seara! am si eu o intrebare! sotia mea va naste intre 18.06-28.06! concediul prenatal probabil ca il vom introduce din data de 2.05! probabil ca sotia va ... (vezi toată discuția)