avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Apartament închiriat unei SC
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Apartament închiriat unei SC

Am închiriat apartamentul meu din Bacau , unei SC care are sediul social in București , iar la adresa mea are obiect de activitate ,, birou" cu 3-4 angajați care-si desfășoară activitatea pe teren. Va rog sa-mi spune-ți la ce categorie de impozit pe locuința ma încadrez: rezidențiala sau nerezidențiala? Va Multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozit pe camera inchiriata la o firma Darnick Darnick Buna ziua, Daca inchiriez o camera din locuinta particulara la o firma pentru activitate comerciala, fara ca firma sa aiba sediul social in aceasta locatie, ... (vezi toată discuția)
Impozit apartament georgeangheloiu georgeangheloiu Buna seara ! Am un apartament inchiriat la doua societati ca punct de lucru (nu sediul social) iar eu nu locuiesc in acest apartament.Toate utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Cladire cu destinatie rezidentiala sau nerezidentiala? B0gdan84 B0gdan84 Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie. Detin o firma ce nu desfasoara activitate care detine un apartament in care locuiesc de cativa ani in baza ... (vezi toată discuția)