avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Notificare firma recuperare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Notificare firma recuperare

Acum cateva zile a primit maicamea o notificare de la kruk ca are de datorat in jur de 2000 de lei catre telekom(fostul romtelecom)datoria fiind din 2006...in toti acesti ani nu am primit nimic...este posibila executarea pt aceasta datorie de 11 ani...ar fi prescrisa de 3 ori...am observat ca cei de la kruk persevereaza in executarea datoriilor prescrise...ce pot face?nu am recunoscit nimic oricum ei nu au nici nr de tel.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:39, 16 Martie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ii luati in seama, nu le raspundeti.
daca se hotarasc sa va actioneze in judecata, invocati implinirea termnului de prescriptie prin intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! JoeV JoeV Acum 4 ani am incetat sa platesc un abonament la Telekom. Am primit 2 facturi, dintre care ultima fiind de 375 de lei dupa care, timp de 4 ani nu am mai fost ... (vezi toată discuția)
Probleme cu kruk azumas azumas daca au trecut mai bine de opt ani de la ultima plata a unei datorii la banca, mai pot fi executat silit de catre kruk? nu s.a prescris datoria? (vezi toată discuția)
Prescriere datorie din 2007 mircea_av mircea_av Buna ,va rog sa m-a szcuzati ca revin la un subiect diascutat mai demult,in 2007 am avut un contract cu romtelecomul ,care mi-l-a inchis pentru neplata, si ... (vezi toată discuția)