avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Rutier vs nesimtire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Rutier vs nesimtire

Buna ziua
De mai bine de 3 ani sunt deranjat de masina unui individ care vine aproape zilnic la vecinul meu (prieteni de pahar) si care seara cand pleaca imi "lipeste" farurile in geam cu toate ca are loc sa parcheze in alta parte si sa intoarca masina invers ca sa plece cu farurile in directia opusa. Precizez ca l-am rugat de N ori sa fie mai atent , acesta refuza categoric, devenind si irascibil.
Va rog o solutie.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: stirbu67 , utilizator 17:17, 16 Martie 2017
Chemati politia cand pleaca baut. Faceti si un bine.
A venit si Politia de nenumarate ori, vezi Doamne ca-i drum public...
Si daca e drum publim noi trebuie sa fim deranjati. I s-a propus si varianta mea dar omu' care-i prost si nesimtit ...
Am uitat sa spun ca individul e consatean de la cateva case mai sus. Ar putea veni si pe jos, dar de...
Astept sugestii Multumesc
Ultima modificare: Joi, 16 Martie 2017
stirbu67, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfat carla57 carla57 Va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme. Un vecin de-al meu parcheaza masina de peste 5 ani in fata gardului meu, pe strada dar nu in fata portilor ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. locuiesc într-un cartier de case, cu cale de acces ... Silvya1993 Silvya1993 Bună ziua. Locuiesc într-un cartier de case, cu cale de acces infundata. Vecinul din fata casei mele își parchează 2 mașini mari, transport marfa, și ... (vezi toată discuția)
Parcare sub geam Diana_a3 Diana_a3 Buna, am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati.. de curand m-am mutat intr un bloc la parter..iar in spate blocului e plin de masini. nu ma deranjeaza ... (vezi toată discuția)