avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sume necuvenite bugetari
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sume necuvenite bugetari

Buna ziua,
Ma confrunt cu o problema si va cer ajutorul legat de monografia contabila a unor sume necuvenite retinute salariatilor, sunt drepturi acordate salariatilor si imputate de curtea de conturi.Am inceput sa le retin pe stat si m-am incurcat la monografia contabila.Suntem bugetari contractuali, sumele le virez intr-un cont special, ca venituri si trezoreria le duce de acolo la bugetul statului.
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Recuperare sporuri personal contractual primarie petrevica petrevica Buna ziua Sunt angajata contractual in cadrul primariei unei comune din Bacau. In urma controlului Camerei de Conturi din noiembrie 2012 s-a stabilit ca ... (vezi toată discuția)
Sold casa la sfarsit de an ContSters275599 ContSters275599 Lucrez la o primarie. As vrea sa stiu care este actul normativ in care se specifica, ca la sfarsit de an este interzis sa ai sold in casa. Am consultat Ordinul ... (vezi toată discuția)
Legea 78/2018 privind exonerarea personalului platit din fonduri publice Maryana@ Maryana@ Buna ziua! Sunt consilier juridic la primarie si ma confrunt cu urmatoarea problema. In anul 2016 Curtea de Conturi a imputat unei salariate de-a noastra, ... (vezi toată discuția)