avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare capital social cu valoarea unui teren agricol
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare capital social cu valoarea unui teren agricol

Mai trebuie sa trec pe la notar daca vreau sa majorez capitalul social al srl-ului meu cu valoarea unui teren agricol? L-am evaluat si n-as mai trece pe la notar ca imi ia 2% din valoarea lui.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristinan44 , utilizator 09:40, 16 Martie 2017
Procedurile privind modalitatea de aportare in natura care contribuie la majorarea capitalului social sunt reglementate de art.210 si urmatoarele, din Legea nr.31/1990, cu modificarile si completarile ulterioare. Inregistrarea majorarii de capital social se face la ORC, pe baza prezentarii documentelor solicitate de aceasta institutie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare capital social prin compensare AVOCAT  NARTEA STEFAN  RECHTSANWALT  LAWYER AVOCAT NARTEA STEFAN RECHTSANWALT LAWYER Buna ziua, poate cineva sa ne comunice daca a avut vreo situatie in care a majorat capitalul social al unei societati ca urmare a unei compensari a datoriei pe ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social cu cladire din patimoniul societatii Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu buna ziua! un srl detine o cladire in val x lei.Doreste majorarea capitalului social cu valoarea acestei cladiri,este posibil?trebuie efectuata si o ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua! Am rugamintea sa-mi spunti daca se poate majora capitalul social al unei societati comerciale din ct.4551(creditari de firma). Multumesc! (vezi toată discuția)