avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... despagubiri rca
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

despagubiri rca

buna ziua. doresc sa aflu care este legea despagubirii in caz de accident. mai exact, care este procentajul sau cat la suta trebuie sa acorde asiguratorul daca nu eu sunt vinovatul. sotul meu a avut un accident in urma cu o saptamana. i-a fost taiata fata . celalalt sofer si-a recunoscut vina si pe cale amiabila au fost la asigurator, Omiasig, sa faca actele necesare. problema este ca masina a fost dusa in service de o saptamana dar cei de la asigurare nu au dat nici acum drumul la dosar pe motiv ca nu stiu ce suma de despagubire sa acorde. la masina trebuie schimbata...bara, faruri, capota si radiator. va rog mult sa-mi spuneti care este procentajul despagubirii, sau daca trebuie sa fim despagubiti 100%. multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 09:37, 16 Septembrie 2009
:offtopic: Aveti deja vechime pe forum.Acelasi subiect postat in locuri diferite?
Legislatia in domeniu este L 136/1995 si Ordinul CSA nr.20/2008
Sunteti despagubit 100% in limita a 75% din valoarea autoturismului la data accidentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procent despagubiri rca? crina26 crina26 pentru un opel din 2000, 1600 cmc si 270.000 km la bord, care este procentul maxim pe care il poate oferi un asigurator (Omiasig). vinovatul este alt sofer ... (vezi toată discuția)
Despagubire dauna totala Ioana-Ornela Ioana-Ornela Buna ziua, In urma cu 2 ani am avut un accidnet rutier iar masina pe care o conduceam a fost avariata 100%.A fost o minune ca am scapat cu viata. Soferul care ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca buna ziua , in urma unui accident soldat cu castig ... Gorgotescu Gorgotescu Asigurare RCA Buna ziua , In urma unui accident soldat cu castig de cauza , am primit dauna totala economica . Suma obtinuta de asigurator este mai mica cu ... (vezi toată discuția)