avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA Buna ziua , In urma unui accident soldat ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA Buna ziua , In urma unui accident soldat cu castig ...

Asigurare RCA
Buna ziua ,
In urma unui accident soldat cu castig de cauza , am primit dauna totala economica .
Suma obtinuta de asigurator este mai mica cu 25 la suta decat suma pe care mi o cere serviceul pt a repara masina . Intrucat eu vreau sa repar masina vreau sa stiu daca pe baza facturii de la service pot obtine suma necesara repararii masinii.
Mai mult de arat nu pot intelege cum pot sa primesc pe dauna totala o suma mai mica decat pretul elementelor necasare reparatiei.
Din moment ce doar bara fata , radiator, aripa, capota , faruri si airbaguri pasager/sofer costa mai mult cu 25% din valoarea primita pe masina ,fara epava, denota faptul ca masina nu este evaluata la un pret real.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:05, 28 Decembrie 2020
Valoarea autoturismului la data accidentului se determină cu ajutorul unui program informatic. Aproape sigur că în programul informatic s-a introdus valoarea cea mai mică pentru respectivul tip de autoturism. Faceți obiecțiuni privind oferta de despăgubire solicitând să vi să pună la dispoziție valorile mărimilor luate în calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco si rca presidio presidio Este legal ca firma de leasing sa factureze casco si rca cu tva catre utilizator persoana juridica? Va rog sa ma informati daca exista baza legala. MULTUMESC (vezi toată discuția)
Dauna totala euroins mirceaculus mirceaculus am fost implicat intr-un accident rutier,iar vinovatul avea rca la euroins.din constatarile celui de la asigurari a rezultat faptul ca masina este dauna ... (vezi toată discuția)
Casco- pot sa nu accept dauna totala si sa oblig asigurarile sa imi plateasca pana la 85% din valoarea asigurata pentru reparatie si sa suport eu costul suplimentar? luoana luoana Am avut un accident in care mi-au fost avariate farurile, stopurile, senzorii de parcare, radiator, suma pentru reparatie fiind destul de mare ca domnii de la ... (vezi toată discuția)