avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Un imprumut la Provident facut in anul 2013,dupa cati ani se prescrie? Au voie dupa 4 ani fiind o banca neguvernamentala sa solicite poprire pe salariu?
Cel mai recent răspuns: Babulinu , utilizator 17:30, 16 Martie 2017
Depinde cand ati platit ultima rata. Sunt sanse ca dreptul lor sa se fi prescris, dar se impune un studiu pe acte. Aveti in vedere ca exista un termen de 15 zile de cand ati luat la cunostinta - in care puteti depune contestatie la executare silita.
Ultima data am platit in 2013,suma de 8 milioane pentru un imprumut de 20 milioane.Ati putea sa imi recomandati si mie un avocat sau un nr de contact?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit provident cristina1112 cristina1112 Buna ziua, in 2010 am facut un credit la Provident, am platit cateva rate, apoi nu am mai avut posibilitatea de plata si nu am mai achitat nici o rata. De ... (vezi toată discuția)
Clarificare executare L.dana L.dana Buna dimineta, In anul 2012, 15 mai, am facut un imprumut provident, desi mai aveam unu, din 11.01.2012. Sotia era agent si ne acordau mai usor imprumut. In ... (vezi toată discuția)
Executare silita, credit neplatit IonCristescu IonCristescu Buna seara, In anul 2010 am luat un credit bancar , firma pentru care lucram la foarte scurt timp si-a inchis portile iar eu am fost nevoit sa plec din tara ... (vezi toată discuția)