avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia privind Informatiile fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia privind Informatiile fiscale

Salut,
Ultimul venit in Romania l-am incasat 10 septembrie 2016.(salariu aferent lunii august 2016).
Din 22 august 2016 lucrez in Cehia. 3 aprilie 2017 încep lucrul in Germania. Am primit in decembrie 2016 un mesaj de la Garanti, trebuia sa mă fi prezentat pana la 1 martie 2017 pentru a semna Declaratia privind Informatiile Fiscale. Ce mi se va întâmpla?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: angajatinromania , utilizator 20:01, 17 Martie 2017
Am fost contactat de banca, ma pot presenta la sediu sau trimit formularil semnat email/posta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fluturașul de salariu în format electronic - pe ce perioadă de timp trebuie oferit accesul la el ? adrianfltm adrianfltm Am o întrebare lucrez la o firmă ce are în jur de 5-10 mii angajați în mai multe locații din Ro, atât cu producție fizică propriu-zisă cât și ... (vezi toată discuția)
Eligibilitate indemnizatie crestere copil bia.ursu bia.ursu Buna ziua. Doresc sa va prezint urmatoarea speta - Sunt angajata din decembrie 2016 pe un post de functionar public, in perioada aprilie-noiembrie 2017 am fost ... (vezi toată discuția)
Indemnizație copil Alinaalexandra1986 Alinaalexandra1986 Bună seara! Sunt însărcinată iar la sfârșitul lui Martie 2017 urmeza sa nasc. Am lucrat o perioada de 3 luni (1 Aprilie -1 Iulie 2016) apoi de la 1 ... (vezi toată discuția)