avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ctr vanzare cumparare cu clauza de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ctr vanzare cumparare cu clauza de intretinere

Am ctr de vanzare cumparare cu intretinere facuta de un batranel ce nu avea copii,sotie,parinti...doar un var primar...care la randul lui are o fata si o nepoata...cat timp a trait batranelul, acest asa zis var nu a dorit sa auda de dumnealui sau sa il ajute insa dupa moartea batranului doreste mistenire...are vreun drwpt? Ce sanse sunt sa imi sparga actul?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:47, 16 Martie 2017
Doar daca da cu ciocanul :)
Nu e nici un pericol, fiti linistit.
Contractul e cu titlu oneros, nu donatie, iar varul nu e mostenitor rezervatar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere Lucianalucia Lucianalucia Un batranel mi a facut act de vanzare cumparare cu clauza de intretinere,desi in urma unui CT diagnosticul a fost de Alzaimer.Dumnealui nu are alte rude in ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenitor argoss argoss mama mea a decedat tatal meu nu avea acte cu ea,,nu au avut casa tatal meu a cumparat un apartament cu a 2 sotie....acuma intreb eu mai am vreun drept dupa ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat contractul de întreținere, după decesul întreținutului, de către un rezervatar? oleaolga1 oleaolga1 O batrana cu o fiica plecata in alt judet sau in strainatate incheie un contract de intretinere cu o familie. Batrana moare si familia intra in posesia casei, ... (vezi toată discuția)