avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesirea din tara cu un minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesirea din tara cu un minor

Buna ziua! As dori sa ma interesez, daca poti sa ies din tara, cu fata mea, minora, fara a avea sotul cu noi si fara imputernicire de la sotul, daca avem resedinta in tara respectiva unde dorim sa calatorim. Fata mea are card fara fotografie cu cnp si adresa din Danemarca si pasaport roman. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 13:49, 17 Martie 2017
De principiu puteti iesi, insa e bine sa verificati actele acelea.
Adresaţi întrebarea pe site-ul Poliţiei de frontieră, dacă răspunsul este DA, listaţi răspunsul şi îl păstraţi la paşaport, în cazul că aveţi probleme la frontieră.
Ultima modificare: Vineri, 17 Martie 2017
Martonze, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare minor din anglia pentru o săptămână mihaipop123 mihaipop123 Buna ma numesc Mihai si am 15 ani si as dori sa merg acasa in Romania pentru o saptamana singur si as dori sa stiu daca se poate si daca da de ce documente am ... (vezi toată discuția)
Acord de iesire din tara copil minor CarmenBerceanu CarmenBerceanu Buba ziua. As vrea sa stiu daca am nevoie de imputernicire de a iesi din Romania cu fetita mea minora, care are pasaport israelian dar si certificat de ... (vezi toată discuția)
Lipsa pasaport la intrarea in tara bianca84 bianca84 buna.ma puteti ajuta cu o informatie? ma pot intorce in romania fara sa am probleme la frontiere neavand documente?in urma unui furt am ramas si ... (vezi toată discuția)