avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Factura fiscala
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Factura fiscala

Buna ziua. Am avut masina la reparat la un service auto. In momentul in care a fost gata mi s-a transmis devizul pe email, am facut plata, eu nefiind in tara. Nu am primit nicio factura, cum ar trebui sa procedez in acest caz. Am trimis 2 emailuri in cae am cerut factura. Nu am primit nimic. Masina a fost luata de la service la sfarsitul lunii octombrie.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRA VASILE , Avocat 10:29, 17 Martie 2017
Buna ziua,

Daca ati facut plata prin virament bancar, service-ul auto este obligat sa emita factura. Daca aceasta nu v-a fost comunicata, solicitati duplicatul facturii care se afla in contabilitatea service-ului auto.

Este posibil ca data fiind trecerea timpului cei de la service sa fie dezinteresati, insa sunt obligati sa vi-o comunice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! intampin următoarea problema: in anul 2018 am fost ... Adrian_P87 Adrian_P87 Buna ziua! Intampin următoarea problema: in anul 2018 am fost victima unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, eu fiind perosana pagubita. Am ... (vezi toată discuția)
Anulare factura de catre garda financiara vasilemb vasilemb Buna ziua, Recent am avut un control inopinat de la Garda Financiara datorita unei societati cu care am lucrat acum mai bine de 8 luni. Ideea este ca dupa ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal / bon pos / factura fiscala vasy_282828 vasy_282828 Am o masina pe firma cu contract de comodat.Am efectuat la un service auto o reparatie.Mi s-a emis factura fiscala,deviz si bon POS.Factura a fost emisa ... (vezi toată discuția)