Buna ziua, in ziua de 10 martie 2017, am suferit o tamponare ușoară în trafic în orașul Urziceni. Cel care m a lovit, a fugit de la locul faptei demarand in trombă, deși eu am tras pe dreapta sa vorbim si sa ne intelegem amiabil....In aceasta situatie m am prezentat la poliția Urziceni arătând dovada video cu filmarea tamponarii si fuga celui vinovat fiind vizibile auto si nr de înmatriculare al vehiculului in culpa. Agentul care mi a preluat cazul, mi a luat o declarație si proba video pentru vizualizare si mi a dat autorizarea de reparații pentru 30 zile urmând ca la 24h de la producerea tamponarii, dacă respectivul nu se prezintă la secție pentru a anunța fapta, se va considera infracțiune. Deși am sunat sa ma interesez, agentul mi a spus ca se ocupa colegii si colegii mi au spus ca agentul de caz, practic sunt plimbat de la unul la altul fara a avea vreo informație certă cu cele întâmplate. Doresc sa stiu ce pasi trebuie urmați pentru a mi repara masina si cel răspunzător sa plătească pentru fuga de la locul incidentului si tamponare. Va multumesc!
Daca in accident s-au produs doar pagube materiale e contraventie .
Accidentului de circulaţie din care a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii e infractiune ; vatamare corporala e si daca v-ati lovit la picior/dat cu capul in geamul portierei sau in stalpul lateral . Starea sanatatii e confirmata de un medic prin inscrisuri dar o vatamare e o vorba si oricum in zilele care au trecut de la producerea accidentului a trecut dar la data accidentului era prezenta .
Anuntati asiguratorul RCA telefonic si intrebati care sunt pasii .
Accident rutier
burghezan
Buna ziua.
In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)