avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... luare in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

luare in spatiu

doresc sa intreb daca o persoana care a fost luata in spatiu poate ridica pretentii la mostenire,si sau cum poate fi ea scoasa daca proprietarul doreste?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 05:38, 18 Martie 2017
Nu are nicio legatura spatiul cu mostenirea. Va mosteni daca e ruda cu decedatul, daca exista un testament in favoarea sa.. etc , etc
si daca a fost luata in spatiu cum poate fi scoasa?
Proprietarul poate cere evacuarea in instanta, asta daca sta acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuplu decedat, fara urmasi, cine mosteneste? kdoina2007 kdoina2007 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema: in cazul decesului unei persoane, sotul ei fiind decedat, fara ca sotii sa aiba copii, cine ... (vezi toată discuția)
Care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de moștenirea unei familii (părinți și fiu)? BG BG Va rog sa-mi sugerati care este actul cel mai potrivit pentru a putea beneficia de mostenirea unei familii, dupa decesul proprietarilor si a fiului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! intampin o problema careia nu ii gasesc o rezolvare ... ralucav54 ralucav54 Buna ziua! Intampin o problema careia nu ii gasesc o rezolvare aplicabila. Bunica mea, a decedat acum 4 luni. Dansa a lasat un testament autentic (intocmit la ... (vezi toată discuția)