avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se poate intampla in cazul in care se fura dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se poate intampla in cazul in care se fura dintr-un magazin

s-a furat dintr-un magazin produse alimentare si nealimentare in valoare de 66 lei.ce se poate intampla daca politia a facut process verbal?bunurile au fost recuperate de magazin.
Cel mai recent răspuns: nitulescugabrielasimona , utilizator 17:33, 25 Aprilie 2017
buna ziua.este prima abatere......m-am intrebat in oglinda de ce am facut aceasta fapta si va spun sincer ca nu am stiut ce sa imi raspund.....nu m-am putut privii in ochi.....cred ca toti avem momente de slabiciune si de "pierdere" si fiecare se manifesta in moduri diferite.....toti avem dreptul la o a doua sansa.....stiu ca domnia si prostia se platesc.....deci,nu stiu de ce am facut asa ceva......nici nu stiu cum sa procedez....nu stiu nici cum se numeste cel care a intocmit procesul verbal sau proces constatator....habar nu am ce trebuie sa fac si cum....atat mi s-a spus sa stau linistita ca o sa fiu sunata peste o luna sau doua de dnul politist pentru declaratie,iar pedeapsa o sa fie o amenda intre 100 si 500 lei......deci cred ca imi voi pierde si restul de minte care mi-a mai ramas pana atunci......in concluzie nu stiu ce trebuie sa fac.....peste tot aud numai de dosar penal,inchisoare si politie.....
nitulescugabrielasimona a scris:

buna ziua.este prima abatere......m-am intrebat in oglinda de ce am facut aceasta fapta si va spun sincer ca nu am stiut ce sa imi raspund.....nu m-am putut privii in ochi.....cred ca toti avem momente de slabiciune si de "pierdere" si fiecare se manifesta in moduri diferite.....toti avem dreptul la o a doua sansa.....stiu ca domnia si prostia se platesc.....deci,nu stiu de ce am facut asa ceva......nici nu stiu cum sa procedez....nu stiu nici cum se numeste cel care a intocmit procesul verbal sau proces constatator....habar nu am ce trebuie sa fac si cum....atat mi s-a spus sa stau linistita ca o sa fiu sunata peste o luna sau doua de dnul politist pentru declaratie,iar pedeapsa o sa fie o amenda intre 100 si 500 lei......deci cred ca imi voi pierde si restul de minte care mi-a mai ramas pana atunci......in concluzie nu stiu ce trebuie sa fac.....peste tot aud numai de dosar penal,inchisoare si politie.....

daca nu faceti scandal in fata organelor de ancheta, s-ar putea sa primiti amenda minima. daca sunteti minora, amenda o vor primii parintii.
multumesc frumos de sfat.sunt ...majora dar fara minte,de am putu savarsi o astfel de fapta rusinoasa.....
buna ziua.a trecut deja o luna si o saptamana si nu m-a contactat nimeni din cadrul politiei pt a imi comunica ceva in legatura cu prostia pe care am savarsit-o.ce trebuie sa fac?sa astept in continuare sau sa merg eu sa ma interesez?si unde?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt in valoare de 39 de lei fara antecedente Mazarescu2014 Mazarescu2014 Pe data de 21 am sustras un colier in valoare de 39 de lei, fiind minor, dintr-un magazin de haine din Bucuresti. Am fost dus intr-o camera unde am astepta ... (vezi toată discuția)
Furt de curent electric Toma marinel Toma marinel Buna ziua.acum 2 săptămâni a venit un control.si mea gasit cu furt de curent.furtul de curent fiind pe o parte de locuinta.adică nu toata casa.mi sa facut ... (vezi toată discuția)
Furt? bună ziua.. fratele mai mic a soției a furat un telefon. ... Bogdan0308 Bogdan0308 Furt? Bună ziua.. Fratele mai mic a soției a furat un telefon. Treaba s-a întâmplat în casa unor rude de-a lor.. Persoana respectiva după ce a văzut ca ... (vezi toată discuția)