Buna !
Am si eu o intrebare. O firma m-a dat in judecata ca nu am platit toate facturile scadente. In instanta cu siguranta va castiga, chiar daca eu platesc lunar o parte din suma (cat pot si eu am de incasat de luni intregi facturi de la clienti). Am inregistrate pe firma cateva facturi de materiale de constructie (ex. ciment) pentru care am emis bonuri de consum. La pronuntarea sentintei si presupund ca voi avea de achitat facturile restante, cum nu am bani in conturi pana la incasarea facturilor de la clientii mei, se vor indrepta asupra bunurilor din firma din cate stiu eu. Pe firma nu mai am materiale de constructii deoarece am renovat sediul firmei unde stau eu in chirie. Asupra ce se pot indrepta. Mentionez ca valoarea totala a facturilor este de 12000 lei, deci nu imi pot cere falimentul.
Se pune poprire pe conturi sau se executa silit bunurile mobile ale firmei dvs. (avand in vedere ca sediul este inchiriat, acesta nu poate fi urmarit)...incercati sa faceti totusi rost de bani!
In masura in care doriti sa achitati aceste debite si eu v-as recomanda sa incercati sa aveti o discutie cat se poate de concreta cu creditorul dvs. .. pe baza anticiparilor de incasari pe care le faceti si sa incercati sa esalonati platile.
In acest fel, daca sunteti convingator, ati putea chiar sa suspendati judecarea acestui litigiu prin acordu partilor.
Daca nu aveti de gand sa platiti ... .
am de gand sa platesc, altfel nu plateam nicio factura. dar pb este ca firmele cu care colaborez nu mi-au platit inca valoarea totala am marfurilor, iar eu nu doresc sa-i actionez in instanta deoarece colaborez cu ei de multi ani. toata lumea trece printr-o perioada mai proasta, dar de fiecare data cand am incasat bani de la clienti am platit cat am putut furnizorii.
Contract imprumut
camelia_g
1. Cam care ar fi costurile [b]totale[/b] pentru executarea unui contract de imprumut in valoare de 10500 RON ? (Am inteles ca executorul poate sa aiba un ... (vezi toată discuția)