avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Imi poate lua copilul?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Imi poate lua copilul?

Buna ziua. As avea si eu o intrebare. Sunt despartita de concubin cu care am un copil in varsta de 5 luni. In urma comportamentului agresiv are ordin de interdictie ptr mine si cei trei minori doi rezultand dintr-o casatorie anterioara. Eu momentan locuiesc cu parintii intr-un apartament cu 2camere. El sta in casa bunicilor. Credeti ca dandu- ma in judecata ar putea castiga copilul? As putea sa-l pierd?
Cel mai recent răspuns: Anisoara6 , utilizator 22:52, 17 Martie 2017
Nu aveti cum sa pierdeti copilul,minorii mai ales copii sugari au nevoie de mama ,datorita antecedentelor nu poate fi in interesul copilului sa aibe domiciliul la tata.Faptul ca fostul concubin are conditii locative ceva mai bune decat dvs nu reprezinta un avantaj intr-un eventual proces.
Nici eu nu cred ca are sanse.
Va multumesc din suflet ptr raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul bunicilor paterni este egal cu dreptul bunicilor materni? Ana Ivan Ana Ivan Buna ziua Va rog sa ma informati daca in urma unui acidet de masina mama a decedat iar tatal copilului este alcolic si nu a avut un comportament adecvat si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o problema legata de copilul minor rezultat ... Radurodica591 Radurodica591 Bună ziua, Am și eu o problema legata de copilul minor rezultat în urma unei relatii de concubinaj. În urma acestei relații au rezultat 3 copii. ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita ptr copil minor rokhsana rokhsana Buna ziua. Sunt căsătorită de 4 ani, iar soțul meu are un băiat de 10 ani pe care nu il poate vedea, deoarece fosta concubina nu il lasa. Am zis ... (vezi toată discuția)