avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tăgadă paternitate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tăgadă paternitate

Va salut,
Speta este urmatoarea: am deschis proces de tagada paternitate(minor nascut in 2016).cum am ajuns aici........am cunoscut-o pe actuala sotie in timp ce ea era inca casatorita,a divortat dar a ramas insarcinata cu mie in timp ce se efectua procesul de divort.S-a nascut copilul iar de la Casa casatoriilor au spus ca pe Certificatul de nastere va fi trecut fostul sot.Am obtinut o declaratie de negare a paternitatii din partea lui si am deschis un proces de tagada a paternitatii.Acum....la ce sa ma astept? o sa-mi ceara sa fac testul ADN si mie si lui sau doar mie?e necesar sa vina la termene si ei(sotia mea si fostul ei sot) pt a se desfarura mai repede? care ar fi varianta cea mai grea si cea mai usoara de rezolvare? ce sfaturi pot primi?
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 20 Septembrie 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: wetrose , utilizator 18:49, 20 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
caz rezolvat...facut testul adn la mina minovici si instanta a hotarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitatii wetrose wetrose buna ziua, subsemnatul,am o speta si doresc un sfat,indrumare si idi. cazul meu(pe scurt si detaliat la cerere):am cunoscut o doamna aflata in proces de ... (vezi toată discuția)
Dreptul la mostenire NELAOLT NELAOLT Buna. sint Ionela.Sotul a fost casatorit cu o femeie insarcinata[nu cu el] La nastere a trecut copilul pe numele lui.Dupa 4 ani au divortat iar copila a ramas ... (vezi toată discuția)
Test adn, paternitate Carolina Carolina Se acorda testul adn unui cetatean strain,care vea sa dovedeasca paternitatea fata de un copil care traieste in romania ,are cetatenia belgiana ,,poarta numele ... (vezi toată discuția)