avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Se mai plateste cas daca realizezi mai multe venituri
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Se mai plateste cas daca realizezi mai multe venituri

As vrea sa inchiriez cu contract inregistrat la ANAF un apartament pe care il detin.Sunt salariat si as vrea sa stiu daca mai platesc cas pt.venitul ce urmeaza sa-l incasez din inchiriere?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:04, 18 Martie 2017
Salariații, pfa-rile și pensionarii care au in acelasi timp și venituri din dividende, dobânzi, drepturi de autor dar și venituri din inchirieri, sunt scutiți de plata cass pentru acestea din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass chirii si venit la un pfa claudia99mirela claudia99mirela Înregistrez venituri ca PFA și doresc să închiriez o casă. Care va fi obligația către bugetul asigurărilor de sănătate în această situație, ... (vezi toată discuția)
Cas și cass pentru venituri din drepturi de autor vladthetudor vladthetudor Sunt angajat la o companie privata cu norma intreaga unde se retine acolo CAS si CASS. Deci, sunt Salariat. De asemenea, trebuie sa incasez de la o editura ... (vezi toată discuția)
Cas pentru dobanda la banca ? cristian p cristian p 1. Daca am avut depozit bancar cu dobanda datorez pe langa impozit pe venit si CAS pentru dobanda respectiva ? 2.Daca am inchiriat masina cu contract de ... (vezi toată discuția)