avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... ce reprezinta ultimul act de executare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

ce reprezinta ultimul act de executare?

buna seara,pe scurt:in anul 2013 am fost sanctionati contraventional,In termen de 48 de ore am achitat on line cf.pr-vb contraventie 1/2 din minim cu un nr,de 2 chitante respectiv o suma pt,emitentul documentului si o suma la Buget,Totodata am contestat in instanta in 15 zile,Plangerea contraventionala a fost respinsa.La aproximativ 3 ani de la pronuntare,am fost executati silit de catre fisc in baza Deciziei nr,,,,/2014 .Comunicarea Deciziei s-a facut in cuprinsul unui titlu executoriu cuprinzand si multe altele.Ne-am deplasat la d-lor si am solicitat lamuriri privind Decizia (necomunicata) avand convingerea ca s-a strecurat o eroare.Am inregistrat cererea,am asteptat 30 de zile si am primit-o pe e-mail,Era vorba despre aceasta amenda achitata cu multi ani in urma de care nu au tinut cont nici macar de faptul ca Decizia nu continea o creanta certa.lichida si exigibila.Concluzia?.......Care este ultimul act de executare in vederea formularii unei cereri de revizuire?Cum se calculeaza sau ce se mai poate face?Cu stima!

Alte discuții în legătură

Emiterea deciziei de imputare pentru un fost functionar public, care in prezent are raportul de serviciu incetat moose007 moose007 Am fost functionar public cu atributii in a aplica sanctiuni contraventionale. In luna mai a anului 2012, am incetat raporturile de serviciu prin acordul ... (vezi toată discuția)
Pv rovinieta shanni shanni am primit in decurs de 3 ani si 1/2un numar de 8 Procese Verbale de contraventie pentru rovinieta . Le-am platit pe toate la momentul respectiv , ca si ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera Mihaela.31 Mihaela.31 Ieri, 2.noiembrie, ora 17 am primit o amenda pt viteza(prima) si nu stiu daca pot plati si luni la jumatate, 48 ore fiind sambata la ora 17. As vrea sa fiu ... (vezi toată discuția)