avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Folosirea imaginii de catre angajator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Folosirea imaginii de catre angajator

Buna ziua,

Are voie angajatorul sa foloseasca imaginea (poza) angajatului in cataloage sau pe siteul companiei fara acordul scris al anagajatului si fara ca acesta sa aiva scris nimic in C.I.M. legat de asa ceva , iar C.C.M. fiind nul ?
Cel mai recent răspuns: brazvan , utilizator 23:10, 1 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Numai contractul colectiv de munca e expirat ,cel individual e in vigoare .
In CCM se mentioneaza acest aspect ?(dreptul de-a folosi imaginea persoanei angajate in folosul firmei)
Nu stiu daca este scris asa ceva, o sa il iau la rasfoit. Dar chiar daca este scris nu tot asa intra sub incidenta legii sus mentioante?

Este nul ptr. ca nu a participat si sindicatul la conceperea lui si nu a fost negociat absolut nimic cu sindicatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sindicat marianhutini marianhutini Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca este legal sa mi se retina 0.5% din salariu pentru sindicatul din intreprinderea unde lucrez, chiar daca nu fac parte din ... (vezi toată discuția)
Drepturi imagine gstancu gstancu Buna ziua, Sunt angajat la o companie de aproximativ un an,in aceasta perioada compania a publicat si printat diverse cataloage si printuri cu promotii in ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca eugeniaolimpia eugeniaolimpia CCM este doar pentru sindicalisti sau si pentru restul angajatilor ca nu prea inteleg ?:O:O:O:O (vezi toată discuția)